Servis računara

Ukoliko imate problema sa vašim računarom, ili jednostavno želite da nadogradite postojece performanse, naši serviseri imaju rešenje za sve Vaše desktop, laptop ili netbuk računare.

Naši seriseri imaju višegodišnje iskustvo sa kvarovima na desktop, laptop i netbook računarima. Bilo koji problem da Vam se javi na računari možete nas kontaktirati. Nakon testova i dijagnostike kvarova, serviser obaveštava klijenta o neophodnim koracima za popravku svih otkrivenih kvarova na vašem računaru. Naš servis je opremljen i osposobljen za profesionalnu uslugu u oblasitma popravke i dugoročnog održavanja vaših računara u najkraćem mogućem roku.

Servisiranje ne podrazumeva samo hardverske kvarove, već se odnosi i na softverske, što znači da su naši serviseri u mogućnosti da reše svaki mogući kvar na Vašem račuanru

Naši serviseri takođe nude mogućnost dolaska na Vašu adresu. Popravka Vašeg računara se izvršava na licu mesta. Popravka uglavnom traje od 1 do 2 sata. Ukoliko se nalazite u Beogradu ili prigradskim mestima naši serviseri Vas mogu posetiti i popraviti sve vrste kvarova na licu mesta. Ukoliko nemate vremena da donesete računar, i nakon opravke dođete po njega, ova opcija je idealna za Vas. Zakazivanje se vrši po principu prvog slobodnog termina što uglavnom znači danas za sutra, ili danas za danas u zavisnosti od slobodnog termina.

Za više informacija nas možete kontaktirati putem telefona, kontakt formulara ili e-mail adrese.

Kontakt linkovi