Povratak izgubljenih podataka

Da li ste znali da je moguće povratiti informacije čak i sa pokvarenog čvrstog diska? Ukoliko imate neke bitne, personalne... podatke koji su nezamenljivi ili veoma vredni na Vašem čvrstom disku koje upravo otkazao, u većini slučaja Vam možemo pomoći!

U zavisnosti od stepena oštećenja kao i prirode oštećenja bira se način povratka Vaših izgubljenih informacija. U koliko se radi o softwerskim greškama, određenim softverom je moguće vratiti većinu ili sve izgubljene podatke. U koliko je problem u elektronici čvrstog diska, naš tim će pokušati da ga popravi. U koliko se radi o fizičkim ili mehaničkim oštećenjima, moguće je preuzeti magnetne ploče iz pokvarenog čvrstog diska i ugraditi ih u novi, što se radi posebnim sterilisanim prostorijama namenjenim za ovakve zahvate. Dakle ceo koncept povratka izgzbljenih informacija zavisi od stepena i prirode oštećenja Vašeg čvrstog diska.

Svaka metoda ima i svoju cenu, ali procenat uspešnosti, tako da shodno vrednosti Vaših podataka, naš tim će Vam preporučiti optimalnu metodu za povratak izgubljenih informacija.

Izgubljene informacije se mogu povratiti ne samo sa čvrstih diskova sa magnetnim pločama, već i sa flash memorija i drugih uređaja za skladištenje informacija.

Naš tim i u ovom slučaju nudi mogućnost dolaska na kućnu adresu i rešavanje problema nestalih informacija na licu mesta. Vreme trajanja ovih operacija zavisi od zapremine čvrstog diska, kao i njegove brzine, stanja u kome se nalazi. Ukoliko se nalazite u Beogradu ili prigradskim mestima naši serviseri Vas mogu posetiti. Ukoliko nemate vremena da donesete čvrsti disk ili drugi uređaj za čivanje informacija, i nakon opravke dođete po njega, ova opcija je idealna za Vas. Zakazivanje se vrši po principu prvog slobodnog termina što uglavnom znači danas za sutra, ili danas za danas u zavisnosti od slobodnog termina.

Za više informacija nas možete kontaktirati putem telefona, kontakt formulara ili e-mail adrese.

Kontakt linkovi