Izrada reklamnih spotova

Naš kreativan tim za Vas vrši ulugu izrade svih vrsta reklamnih spotova. Od ideje do produkcije, od produkcije do postprodukcije i gotovog proizvoda naš tim Vam je na raspolaganju. Za ovu vrstu usluge neophodni su sastanci uživo jake komunikativne veze. Od ideje do realizacije je dug put, stoga je neophodno dabrati opremu, prostor, dozvole za snimanje ukoliko je prostor snimanja javan, eventualne glumce i statiste, izraditi karton snimanja i drugo. Za sve ovo su najbolji i uglavnom neophodni sastanci uživo kako bi klijent bio u svakom trenutku siguran da dobija ono što želi.

Proces montiranja video materijala se odvija iz nadzor ili smernice klijenta, iz mogućnost odabira audio i video efekata, krajnjeg formata, rezolucije i drugo. Ukoliko dodje do potrebe za naknadne izmene, moguće ne podneti do 3 revizije što osigurava klijenta u smislu da dobija apasolutno ono što želi.

Rokovi izrade reklamnog spota su variabilni i određuju se nakon ugovaranja celokuponog projekta

Klijent na raspolaganju ima opciju rezanja reklamnog spota na nekom od medijuma poput CD/DVD diskova u neograničenim količinama i mogućnost štampanja teksta i slika na površini medijuma. Takođe moguće je zaštititi medijum lozinkom, dodati DVD meni, ubaciti "autorun" aplikaciju i drugo.

Za eventualna pitanja i ostale informacije nas možete kontaktirati putem telefona, kontakt forme ili e-mailom.

Kontakt linkovi