Izrada internet prodavnice

Kupovina putem interneta sve više uzima maha i sve je više zastupljena na našem tržištu, što zbog mnogih olakšica popust kućne dostave, popusta, to zbog dvadesetčetvoročasovne dostupnosti prodavnice kupcima. Trgovci sada imaju mogućnost da ne uzimaju u zakup lokale na skupim lokacijama, već svoju trgovinu mogu bazirati na internet tržištu koje raste iz dana u dan. Uz jedan jedan kvalitetan web sajt koji predstavlja internet prodavnicu danas svako može imati svoju trgovinu i zaraditi! Ukoliko se i dalje dvoumite oko otvaranja internet prodavnice ovaj podatak će Vam definitivno olakšati izbor: "Republički zavod za statistiku je objavio podatak da u 2011. godini 41.2 odsto stanovnika Republike Srbije koristi internet, kao i stalni rast korisnika". Što znači da je potencialno tržište već dovoljno veliko za plasman robe tj prodaju putem interneta, kao i činjenicu da to tržište raste iz dana u dan.

NM Design tim je u mogućnosti da Vam ponudi izradu kompletne internet prodavnice, sa integrisanim sistemom za internet plaćanje, katalogom proizvoda, online korpom za korisnike, mogućnost registracije korisnika, pa čak i mogućnost aukcije Vaših proizvoda! Sve to po svetskom standardu kodiranja uz unikatan dizajn, personalizovan po Vašoj želji ili po ugledu na Vaš vizuelni identitet.

Naš tim je za ovakve projekte izradio sopstveni sistem za dinamičko upravljanje sadržaja (CMS) koji će Vama kao prodavcu omogućiti potpunu kontrolu nad svim korisnicima Vaše internet prodavnice, kao i svih proizvoda u vidu kontrolisanja cena, brojnog stanja robe na lageru, stavljanje robe na popust i drugi vid kontrole u smislu pregleda broja posetioca, način na koji su došli do Vaše prodavnice, što će Vam biti preduslov za dalji smer razvoja Vaše internet prodavnice.

Postoji nekoliko načina uz pomoć kojih možete doći do sopstvene internet prodavnice, a to su:

  • Jednokratno plaćanje za izradu internet prodavnice
  • Fiksno mesečno plaćanje koje je višestruko manje od jednokratnog, ali se plaća u kontinuitetu sve dok prodavnica funkcioniše (posluje na internetu)
  • Mesečno plaćanje bazirano na količini arkitkla koje Vaša prodavnica prodaje

Na Vama je da odlučite i procenite koji Van način najviše odgovara i koji se Vama najviše isplati. Da li jednokratno plačanje nakon kojeg dobijate prodavnicu na neograničeno korišćenje ili ukoliko Vam je jednokratno plaćanje preveliko u tom trenutku i želite da plaćate fiksnu mesečnu cenu koja je svakako višestruko manja od jednokratne, ali se plaća svakog meseca sve dok prodavnica posluje na internetu. I naravno treća opcija jeste mesečno plaćanje bazirano na broj artikla koji se nalazi na Vašoj internet prodavnici, što u prevodu znači što Više proizvoda, veća mesečna obaveza.

Sve internet prodavnice se izradjuju po želji i meri klijenata, svaka je vizuelno apsolutno unikatna, izrađena po ugledu na vizuelni identitet firme ili po želji klijenta. Dizajn prodavnice se prvo iscrtava po želji klijenta, nakon toga u koliko klijent želi, ima mogućnost da 3 puta revidira dizajn, kako bi dobobio izgled koji apsolutno odgovara njegovim željama. Internet prodavnice koje NM Design izradjuje su SEO friendly (optimizovane za internet pretraživače) što dodatno doprinosi budućoj posećenosti i prodaje na Vašoj internet prodavnici. Takođe prodavnice su uptimizovane za sve svetski poznate softwere za surfovanje internetom (Internet Explorer, FireFox, Opera, GoogleChrome, Safari), što garantuje da će svaki potencijalni kupac videti ispravno izgled prodavnice bez obzira na to koj softwer koristi za surfovanje internetom.

Za više informacija u vezi sva 3 navedena načina i kompletne specifikacije internet prodavnica nas možete kontaktirati putem telefona, kontakt forme ili putem e-maila.

Kontakt linkovi