Izrada web sajta

Vršimo uslugu izrade web sajta po poslednjim standardima, sa unikatnim “responsive” dizajnom optimizovanim za internet pretraživače radi boljeg rangiranja na Google-u i Bing-u, kao i optimizaciju izgleda za pregled putem mobilnih uređaja poput smart telefona i tablet-a.

Web dizajn ne predstavlja samo ulepsavanje web sajta vec ima veliki marketinski znacaj, samim tim utice na bolje poslovanje vase firme. Nasim iskustvom, dizajnerskim i programerskim vestinama izrade web sajta priblizicemo vase poslovanje posetiocima vaseg sajta i predstaviti vas na najbolji moguci nacin.

Vaš novi web sajt će biti potpuno unikatnog izgleda po uzoru na korporativni izgled firme ili proizvoda bilo da se radi o zahtevnom CMS rešenju sa više jezika I naprednim funkcijama ili maloj prezentaciji naš pristup izradi je od samog početka ozbiljan I do samog kraja profesionalan u pogledu poštovanja svih trenutnih svetskih standarda za izradu web sajta.

U koliko već posedujete web sajt, ali on ne poseduje sve karakteristike modernog web sajta, slobodno nas kontaktirajte, preporučićemo Vam optimalne izmene za poboljšanje.

Kontakt linkovi