Montaza video materijala

NM Desing Vam nudi usluge video montaže svih vrsta TV spotova, kratkih formi, reklama, itd. Montaža se izvršava na savremenim programima. Izrada projekta se može odvijati na dva načina: Uz dogovorene smernice i želje klijenta naš kreativan tim će izraditi kompletan projekat uzdajući se u naše višegodišnje iskustvo, uz poštovanje svih estetskih principa i standarda ili uz Vaš konstantan nadzor, možemo obavljati usluge montaže.

Pre svega mlad i odabran tim Vam je na usluzi i spreman za novo kreativno stvaralaštvo, konstantno napredovanje u radu uz mogućnost dugoročne saradnje.

Uz našu uslugu montiranja video materijala takođe možete da računate na celokupan audio mastering, kolor korekciju kompletnog video materijala, "Chroma Key" digitalnim pozadinama i drugo.

Finali proizvod tj finalni video materijal se isporučuje u formatu po Vašoj želji, u dogovorenoj rezoluciji, uz praćenje svih Vaših smernica i želja. Ukoliko dodje do potrebe za naknadne izmene, moguće ne podneti do 3 revizije što osigurava klijenta u smislu da dobija apasolutno ono što želi. Vreme trajanja izrade se ugovara nakon uvida ili isporuke video materijala za montiranje.

Za eventualna pitanja i ostale informacije nas možete kontaktirati putem telefona, kontakt forme ili e-maila.

Kontakt linkovi